Valg av gode tidspunkt

Keiserne i det gamle Kina gikk ikke til krig uten at deres feng shui mestre hadde uttalt seg om  hvilket tidspunkt som ville sikre seier. Prinsippene kan brukes på mange aktiviteter, målet er å finne det optimale tidsvinduet som støtter det du ønsker å oppnå. Man kan analysere hvem som ligger best an til å vinne et valg, – hvilken kandidat har størst energetisk medvind på valgdagen? Eller det kan brukes retrospektivt for å forstå hvorfor noe gikk galt…;

Millimeterne i parkeringshusene har alltid vært på min side. Helt til i går. Etter 30 år bak rattet uten en skrape, har jeg nå fått en lang hvit stripe i fronten på min svarte bil…

Hvorfor akkurat i går?Valg av gode tidspunkt_horoskop_bazi Chue Foundation Norge

Det var faktisk en energetisk god dag for meg i Yuen Hom –metoden. Ildenergien gir meg det pushet jeg trenger for å gjøre noe nyttig som sterkt metall.

I henhold til Sam Hap -metoden tilhører jeg vann-elementet, og vannet sto sterkt denne dagen. Men akk, timen kolliderer kraftig med dagen; sterkt vann går ikke godt sammen med sterk ild.

Valg av gode tidspunkt horoskop baziDet er ikke så farlig, jeg kan leve med en stripe i lakken. Men hvis jeg skulle ha gjort noe viktig denne dagen; som flyttet inn i et nytt hus, gått på jobbintervju, skrevet under en kontrakt, bryllup? – da ville jeg ha styrt unna et slikt tidspunkt. For sikkerhets skyld. Jeg ville gått gjennom den kinesiske kalenderen og kalkulert en dag og et tidspunkt som ga meg all den energetiske støtten jeg kunne trenge for den viktige aktiviteten som lå foran meg.

 

Bilder/tekst av Heidi Pran