Marianne Bøen

Feng Shui-konsulent

Klassisk feng shui er et fantastisk fag. Med utgangspunkt i analyser og avlesning av ‘formers’ påvirkning innenfor og utenfor boligen – eller bedriften din – kan vi (oftest) med enkle midler sørge for økt trivsel og vitalitet.

 

Marianne Boen

Innen feng shui ble Marianne sertifisert Chue Style-konsulent i januar 2011. Cirka 15 videregående kurs etter dette, mange av dem med Grand Master Chan Kun Wah. Hun har også vært involvert i Chue Foundation internasjonalt som redaktør av nyhetsbrev og håndbok, og har tidligere sittet i styret for Chue Foundation Norge.

Marianne har erfaring fra konsultasjoner for både hjem og næringslokaler.

 

 

– There is no house more beautiful than the house

 you happily live in!

 

Mariannes bakgrunn:

Av utdannelse: bachelor i humanistiske fag fra UiO (sosiologi, idéhistorie, media og teatervitenskap), design-, reklame- og kunstskoler (tils. 6 år), studier i ayurveda og astrologi, deltatt på mange Denise Linn-seminarer, og mye mer. Hun er nå i gang med en utdannelse i Life Alignment.

 

Annen erfaring: Forlag, journalistikk, diverse tekstarbeid, hun har over 15 års erfaring som designer, samt kreativ leder. I 20-årene var hun mye involvert i teater, bl.a. Norges første improvisasjonsteater-gruppe.

Marianne kan nås på tlf. 413 26 170.