The Chue Foundations 17. Annual General Meeting

Lillehammer vil være åstedet for Chue Foundations 17. Annual General Meeting Lørdag 6. juli 2019 og Chue Foundation Members’ Summer Camp Torsdag 4. og fredag 5. juli 2019.

Velkommen til Lillehammer!

Det er en stor begivenhet å kunne invitere alle foreningens medlemmer til Norge, og det er en unik anledning til å møte Grand Master Chan og våre utenlandske kolleger her. Vi håper på stor deltakelse, og håper å se riktig mange medlemmer av den norske foreningen på Lillehammer.

Sted

Årsmøtet (AGM) og sommerleiren for Chue Foundation internasjonalt skal i år holdes på Lillehammer. Arrangementene finner sted på Hotel Hammer, som ligger sentralt i Storgata i byen. Årsmøtet etterfølges av festmiddag som holdes på restaurant Maihaugen.

Pris

Medlemmer må betale en liten egenandel for AGM (kr 100) og for festmiddagen (kr 200). Sommerleiren er gratis for medlemmer. Partnere og ektefeller er velkommen til å delta på festmiddagen, men må betale full pris.

Program

Årsmøtet vil inneholde en del faste poster som gjelder organisasjonen og mange faglig interessante foredrag om ulike fengshui-relaterte temaer, forskning og erfaringer. Programmet vil bli kunngjort senere.

Foreløpig opplegg for sommerleiren er en dag vandring i byen med Grand Master Chan som vil undervise i byplanlegging (City Planning), og deretter en dag i klasserom med oppsummering av funn fra foregående dag og forskningspresentasjoner fra medlemmene.

Maihaugen, sommer Bygda, sommer

Informasjon og påmelding

Dersom man ønsker å delta på Summer Camp, må man også delta på AGM. Årsaken er at den som ønsker å høste fordelen av Summer Camp også må gi noe tilbake til organisasjonen ved å støtte opp om AGM. All informasjon om opplegget og påmeldingsskjemaer ligger på denne siden AGM 2019.

Overnatting

Vi har fått gode tilbud på overnatting på hotellet. I tillegg har vi også gode tilbud fra Stasjonen Vandrerhjem og Lillehammer Turistsenter. Ser mer informasjon på AGM 2019 for bestillingskoder og priser.