Chue Foundation Norway

Velkommen til Chue Foundation Norway – Norges Feng Shui forbund for Chue Style feng shui-konsulenter.

Chue Foundation Norway - Norges Feng Shui forbund for Chue style Feng Shui konsulenterChue Foundation Norway er den norske avdelingen av Chue Foundation, en forskningsstiftelse opprettet for å fremme autentisk feng shui og å utvikle denne eldgamle vitenskapen ved hjelp av videre forskning. Hensikten er å forbedre livskvaliteten til mennesker omkring i verden ved å bidra til positive forandringer i deres omgivelser.

Stiftelsen tjener som et faglig nettverk for medlemmene og er en formidlings plattform for utdanning og feng shui-konsulenter. Foreningen er åpen for alle som har bestått eksamen i Chue style feng shui. Chue Foundation ble grunnlagt i 2001 som en hyllest til det arbeidet som ble igangsatt av Great Grand Master Chue Yen. Stiftelsen er et uttrykk for den filosofien, kunnskapen og visdommen som gjennom generasjoner er blitt overlevert ham og senere ført videre til Grand Master Chan Kun Wah, som leder stiftelsen idag. Alle medlemmer og Chue Style feng shui-konsulenter er underlagt strenge etiske retningslinjer.

 

Feng Shui er en tradisjonell kinesisk vitenskap som omhandler samspillet mellom menneskene og omgivelsene. Medlemmene i Chue Foundation Norway jobber med utveksling av ideer og forskning i alle aspekter av feng shui.

 

Les mer om  hvem vi er og Chue Foundation og Grand Master Chan Kun Wah på: www.chuefoundation.org