Aktuelt

The Chue Foundations 17. Annual General Meeting

Lillehammer vil være åstedet for Chue Foundations 17. Annual General Meeting Lørdag 6. juli 2019 og Chue Foundation Members’ Summer Camp Torsdag 4. og fredag 5. juli 2019.

Velkommen til Lillehammer!

Det er en stor begivenhet å kunne invitere alle foreningens medlemmer til Norge, og det er en unik anledning til å møte Grand Master Chan og våre utenlandske kolleger her. Vi håper på stor deltakelse, og håper å se riktig mange medlemmer av den norske foreningen på Lillehammer.

Sted

Årsmøtet (AGM) og sommerleiren for Chue Foundation internasjonalt skal i år holdes på Lillehammer. Arrangementene finner sted på Hotel Hammer, som ligger sentralt i Storgata i byen. Årsmøtet etterfølges av festmiddag som holdes på restaurant Maihaugen.

Pris

Medlemmer må betale en liten egenandel for AGM (kr 100) og for festmiddagen (kr 200). Sommerleiren er gratis for medlemmer. Partnere og ektefeller er velkommen til å delta på festmiddagen, men må betale full pris.

Program

Årsmøtet vil inneholde en del faste poster som gjelder organisasjonen og mange faglig interessante foredrag om ulike fengshui-relaterte temaer, forskning og erfaringer. Programmet vil bli kunngjort senere.

Foreløpig opplegg for sommerleiren er en dag vandring i byen med Grand Master Chan som vil undervise i byplanlegging (City Planning), og deretter en dag i klasserom med oppsummering av funn fra foregående dag og forskningspresentasjoner fra medlemmene.

Maihaugen, sommer Bygda, sommer

Informasjon og påmelding

Dersom man ønsker å delta på Summer Camp, må man også delta på AGM. Årsaken er at den som ønsker å høste fordelen av Summer Camp også må gi noe tilbake til organisasjonen ved å støtte opp om AGM. All informasjon om opplegget og påmeldingsskjemaer ligger på denne siden AGM 2019.

Overnatting

Vi har fått gode tilbud på overnatting på hotellet. I tillegg har vi også gode tilbud fra Stasjonen Vandrerhjem og Lillehammer Turistsenter. Ser mer informasjon på AGM 2019 for bestillingskoder og priser.

Chue Foundation Feng Shui nyhetsbrev

Chue Foundation har for første gang utgitt et offentlig nyhetsbrev. I dette nyhetsbrevet gir Chue Foundation deg verdifulle tips for å holde deg frisk i høstsesongen, nyheter om våre aktiviteter og en smak av kinesisk kultur.

Read More

Chue Style Feng Shui – THE WAY OF CHANGE

THE WAY OF CHANGE 1. oktober 2016 i Milano, Italia. Det første store, internasjonale arrangementet i sitt slag viet autentisk feng shui – der målet er gjenoppretting av balansen mellom mennesket og dets omgivelser.

Read More

En film om Chue style feng shui

Våre kollegaer i den italienske avdelingen for Chue Foundation har laget en kort og informativ film om tradisjonell og autentisk feng shui. Filmen er på italiensk men har engelsk tekst og gir en fin presentasjon av Chue style feng shui og Chue Foundation.

Read More

Valg av gode tidspunkt

Keiserne i det gamle Kina gikk ikke til krig uten at deres feng shui mestre hadde uttalt seg om  hvilket tidspunkt som ville sikre seier. Prinsippene kan brukes på mange aktiviteter, målet er å finne det optimale tidsvinduet som støtter det du ønsker å oppnå. Man kan analysere hvem som ligger best an til å vinne et valg, – hvilken kandidat har størst energetisk medvind på valgdagen? Eller det kan brukes retrospektivt for å forstå hvorfor noe gikk galt…;

Read More

Kinesisk horoskop

Kinesisk horoskop basert på artikkelen TO LIV i A-magasinet 23.oktober 2015. Artikkelen er skrevet av Helle Aarnes, Bjørn Egil Halvorsen og Robert Veiåker Johansen. En leseverdig og gripende beretning om to ”vanlige mennesker”; hva livet ga dem av sorger og gleder, og forunderlige likheter dem imellom. Først og fremst i det at de fødes på samme dag, 14.desember 1912, og dør på samme dag, 13.november 2014, nesten 102 år senere.

Read More

Chue Foundations Feng Shui konsulenter på tur til Drammen

I juni var Chue Foundations feng shui konsulenter på tur til Drammen for å observere om noe av byens flotte forvandling kan forklares med endringer i byens forutsetninger i feng shui terminologi. Her er gruppens speilbilde i figuren “Elveharpen” ved Ypsilon bru; en kuleformet figur i stål som spiller vokale toner fra noen av Drammens innbyggere. I feng shui terminologi tilhører kule formen, materialet og musikk til metallelementet.

Read More

Chue Foundation Norge – Feng Shui forbundets medlemsutflukt til Bjørvika

Vi kunne ikke ønske oss bedre vær en lørdag i august 2014 da Chue Foundation Norge arrangerte medlemsutflukt til Bjørvika og Barcode distriktet i Oslo. Sol og litt skyer – ideelt for å beskue alle de nye bygningene og for å ta bilder. Read More